توقیف ۵۵۹ خودروی مزاحم طی سه روز در پایتخت و دستگیری ۱۳ تن
رئیس پلیس پایتخت از برخورد با تخلفات رانندگی نظیر دور دور کردن در معابر پایتخت خبر داد و گفت: در سه روز گذشته ۵۵۹ دستگاه خودروی مزاحم به دلیل ارتکاب تخلفاتی همچون مزاحمت برای نوامیس، آلودگی صوتی، دور دور و … توقیف ، ۱۸۸۳ خودرو نیز اعمال قانون شده و ۱۳ نفر نیز در این زمینه دستگیر شدند.
به گزارش خودروکار، سردار حسین رحیمی در حاشیه اجرای طرح برخورد با خودروهای مزاحم ، اظهار کرد: تماسهای متعددی از سوی شهروندان مبنی بر مزاحمتهای خیابانی و ایجاد ترافیک در برخی از معابر داشتیم که در همین راستا نیز پلیس در این زمینه وارد عمل شد و پس از پایان ماه مبارک رمضان نیز با تمرکز بیشتری در این زمینه ورود کرد. بطوریکه در سه روز گذشته ۵۵۹ دستگاه خودروی مزاحم به دلیل ارتکاب تخلفاتی همچون مزاحمت برای نوامیس، آلودگی صوتی، دور دور و … توقیف شدند. همچنین ۱۸۸۳ خودرو نیز اعمال قانون شده و ۱۳ نفر نیز در این زمینه دستگیر شدند.
وی با بیان اینکه اجرای این طرحها در آینده ادامه خواهد کرد، خاطرنشان کرد: برخورد با تخلفات و ایجاد مزاحمت برای شهروندان جز مواردی است که پلیس به جدیت آن را انجام خواهد داد.
رحیمی در پاسخ به سوالی در مورد فعالیت برخی سفره خانهها و قهوهخانههای لاکچری اظهار کرد: در حدود دو هفته اخیر قهوه خانهها و سفره خانههایی که اقدام به پخش موسیقیهای غیر مجاز و برگزاری مراسمهای خاص کرده بودند شناسایی شده و در مجموع ۵۴۷ واحد قهوه خانه پلمب شده و ۱۱ نفر نیز در این زمینه دستگیر شدند که نظارت پلیس بر این فضاها ادامه خواهد داشت.
رحیمی در پاسخ به ایسنا در مورد ساعت کار صنوف با پایان ماه مبارک رمضان گفت: ساعت کاری صنوف به حالت قبلی خود بازگشته و تنها واحدهایی که دارای مجوز باشند میتوانند تا ساعات بیشتری فعالیت کنند که برای اخذ این مجوز باید با پلیس اماکن و صنف مربوطه هماهنگی صورت گیرد.
وی در پاسخ به پرسشی درباره شیوه مجازات متخلفانی که اقدام به دور دور و مزاحمت با خودرو کردهاند نیز گفت: خودروی این افراد برای بار اول به مدت یک هفته توقیف میشود اما اگر تکرار تخلف وجود داشته باشد حتماً نسبت به برخورد قضائی با فرد متخلف نیز اقدام خواهد شد.
رئیس پلیس پایتخت در پاسخ به پرسشی درباره وضعیت محلههای شوش، مولوی و هرندی نیز گفت: در این زمینه اقدامات لازم انجام شده و حضور پلیس نیز در این مناطق ادامه دارد اما لازم است تمامی دستگاهها وارد عمل شوند. ما بالغ بر ۳۰۰ معتاد داریم که دارای بیماری مسری هستند و باید مراکزی برای این افراد ایجاد شود.
وی با بیان اینکه برخی از خرده فروشان نیز هنوز در این مناطق فعال هستند گفت:روزانه هزاران نفر نیز به مراکز VIP در این منطقه مراجعه میکنند تا شربت متادون و نظایر آن را دریافت کنند که این موارد باعث رنجش اهالی شده است.
منبع: ایسنا
انتهای پیام/